Termékeink előnyei

1) Magyar fejlesztők és gyártók minőségi belső tisztítóját vásárolja meg, amelyet a közép-európai emberek szervezetére optimalizáltak! Mindezt egészségügyi szakemberek és elismerő használók támasztanak alá.

2) Ár-Érték arányban a legjobbat kapja – Nincs szükség 2 vagy 3 csomagra, hogy a kívánt hatást elérje. A Purex tisztító program csupán 30 napos. (Szemben más több hónapos kúrával!) Így 2 csomaggal nem csak a saját maga, hanem párja teljeskörű méregtelenítését is megoldhatja!

3) KOMPLEX méregtelenítést csinálhat, amellyel az emésztőrendszer tisztítása és a szervezet méregtelenítése is elvégezhető mindössze 30 nap alatt.

4) A jelenlegi több, mint 30 %-os kedvezménnyel a PUREX méregtelenítő igen kedvező árú, hiszen, ha gondolja örökös kedvezményre is szert tehet. Így bármikor is szeretne vásárolni, mennyiségtől függetlenül – több, mint 30%-os kedvezménnyel teheti meg mindezt.

5) Teljeskörű, egymásra épülő megoldás: a méregtelenítés után magas hatóanyag-tartalmú PUREX 2-vel regenerálódik a bélflóra és feltöltődik a szervezete természetes vitaminokkal és ásványi anyagokkal! Szükség esetén javíthatja a szív- és érrendszerét a PUREX 3-mal s a maximalizált hatóanyag-tartalommal bíró Cordia Q-10, Omega -3, Lecitin kombi és a Flownorm természetes értágító készítményekkel!

6) Használata roppant egyszerű: egyáltalán nem kell megváltoztatnia életvitelét, csupán 1-2 percet vesz igénybe naponta (reggel meginni a béltisztító rost turmixot és bevenni Purex 1. méregtelenítő tea mellett reggel – délben – este 1-1 féregirtó kapszulát)

7) Kimért, napi adagok: a béltisztító rost, a méregtelenítő tea és a PUREX csomag részét képező féreghajtó kapszula is kimért adagokat tartalmaz, így egy utazásra elegendő a szükséges napi adagokat magával vinni, nem kell egy egész dobozt magával hurcolnia.

8) Nincs szükség koplalásra vagy különleges diétára. (Bár a legtöbb ember ösztönösen is egészségesebb étrendet választ a tisztítás közben és után.)

9) Nincs heves székelési kényszer, mint pár másik piacon lévő termék esetében. (A program kíméletes, ezáltal néhány nap alatt egy kiszámítható ciklust fog kialakítani.)

10) Házhoz szállítás akár már másnapra.

+1) Nincs kockázat – Feltételek és kérdés nélküli 14 napos 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Önnek!

(Erre nem valószínű, hogy szüksége lesz, de mégis a rendelkezésére áll az Ön biztonságáért.) Nem fogja a pénzét olyan termékre pazarolni, ami nem működik. Ez azt jelenti, hogy ha Ön valamilyen okból nincs megelégedve a termékünkkel, feltétel nélkül visszafizetjük a pénzét, ha Ön azt kérné.

Láthatja, hogy igazán nincs semmi oka tétovázni. A PUREX 1. már annyi emberen segített, és most Önnek is segíthet.